Bezoek aan diverse bedrijven uit de voedingsindustrie, zowel in binnen- als buitenland. Hierdoor krijgen de leden meer inzicht in de nieuwe trends in de grootkeukenwereld op het vlak van producten en technieken.
Het organiseren van infoavonden rond het beroep en actuele onderwerpen, in samenwerking met collega’s en experten uit andere vakgebieden.
In samenwerking met bedrijven uit de food- en non-foodsector nieuwe producten en kooktechnieken ontwikkelen gericht op een haalbare toepassing in de praktijk.
Wij stellen onze vakkennis en ervaring ten dienste van hotelscholen, bedrijven en instellingen die wedstrijden organiseren en examens uitschrijven. Coachen van eventuele kandidaat-leden behoort tot dit pakket.
Deze avonden worden ingericht ter bevordering van onderlinge contacten en zijn toegankelijk voor derden. Jaarlijkse organisatie van een nieuwjaarbanket en lentebarbecue.
Vakbladen gratis ter beschikking stellen van de leden: Horeca Magazine, Catering en Grootkeuken.
Actief medewerking verlenen aan de opleiding van toekomstige grootkeukenkoks via adviezen inzake opleidingsprogramma’s en het aanbieden van stageplaatsen bij de leden.